пʼятницю, 28 лютого 2020 р.

Творчій підхід у навчанні учнів на уроках як інноваційний засіб впровадження сучасних технологій

26 лютого 2020 року на базі КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з військово-фізичною підготовкою відбувся семінар для вчителів фізики та інформатики «Творчій підхід у навчанні учнів на уроках як інноваційний засіб впровадження сучасних технологій». У семінарі взяли участь вчителі міста Глухова та Березівської громади.

В ході семінару були розглянуті важливі питання. 1. STEM from education (Ляшенко М. Ю., учитель інформатики ЗОШ №1). 2. Датчики як елементи вимірювальних пристроїв (Мінченко О. В., вчитель фізики ліцею-інтернату). 3. Використання мобільного телефону під час проведення уроків фізики (Білобров О. В., вчитель фізики та інформатики ЗОШ №4). 4. Майстер-клас по роботі з платформою Arduino» (Мінченко О. В., вчитель фізики ліцею-інтернату). 5. Підходи STEM-освіти в процесі реалізації проектних завдань: Роботрафік-2020 (Мінченко О. В., вчитель фізики ліцею-інтернату).


Учителі фізики та інформатики мали можливість обмінятися досвідом роботи з впровадження сучасних технологій та підходів STEM-освіти в сучасному навчальному процесі.







Немає коментарів:

Дописати коментар