пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.

Турнір юних дослідників 2019

23 та 24 жовтня на базі Сумського державного університету вже вдруге проходив Сумський обласний Турнір «Юних дослідників». До участі в змаганнях було запрошено здобувачів загальної середньої та професійної освіти з предмету фізика.

Цього року десять команд подали заявку до участі в Турнірі. Серед них і команда «Бозон», що представляла Глухівський МЦПО. До складу якої входили вихованці гуртків дослідницько-експериментального відділу: «Фізика» (керівник Кухарчук Р.П.) та «Наукові дослідження у фізиці» (керівник Маслюк С.М.), а саме: Сергій Івченко, Юлія Михайленко, Олександр Школьний та Максим Тюльпа – капітан команди.

Вихованці зі своїми керівниками зробили детальний аналіз минулорічних промахів і врахувавши всі нюанси, вони більш ретельно підготувалися до конкурсу.

Турнір тривав два дні. За результатами першого дня – «Бозон» на ІІ місці і проходить до півфіналу. Другий день змагань був більш напруженим. Всі учасники турніру хотіли перемогти, намагалися найкраще виступити, дискутували один з одним. «Бозон» мав всі шанси на перемогу. Як результат, команда «Бозон» повернулася в рідне місто з Дипломом ІІІ ступеня.






Більше фото та відео: https://photos.app.goo.gl/cacNmzebEEFAVTSd7

1 коментар: