пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Турнір Юних Дослідників 2018


З 12 по 13 грудня 2018 року на базі Сумського державного університету відбувся Сумський обласний турнір юних дослідників. До участі у змаганнях було допущено здобувачів загальної середньої та професійної освіти у складі відповідних 9 команд. Наша команда під назвою "Бозон" з міста Глухова також приймала участь. У складі команди були учні: Рябуха Владислав, Рева Ольга, Івченко Сергій та Зенченко Антон. Керівниками були Маслюк Сергій Миколайович та Кухарчук Роман Павлович. Команда заздалегідь усе підготувала: експерименти та теоретичні відомості. 

   


Звісно, це був не простий турнір, так як усі учасники виступали на високому рівні. У перший день змагань Глухівська команда показала гарний результат і пройшла далі до фіналу. Другий день був вирішальним. Учасники турніру хотіли перемогти, намагалися якнайкраще виступити, дискутували один з одним. У фінальних боях "Бозон " мав шанси на перемогу, проте зайняв 4-те місце. Дійсно,конкуренція була велика, адже всі команди добре підготувалися, продемонстрували свої знання та цікаві експерименти. 
Отже, наша команда отримала гарний досвід, чудові враження від турніру та зробила висновки. Будемо готуватися до наступного турніру юних дослідників та сподіватися перемогти.



Ще фото:

Немає коментарів:

Дописати коментар